Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Interesse in woonkavels Ackerswoude

De eerste zeven opties op bouwkavels in de toekomstige wijk Ackerswoude zijn getekend. De interesse blijft groot, dus stelt de gemeente Pijnacker-Nootdorp meer grond beschikbaar.

Ackerswoude, een natuurlijke keus. Woonkavels te koop. Schrijf nu in.

Wilt u ook een eigen huis bouwen in Ackerswoude? Neem dan contact op met ons kavelteam.

In september vond de eerste verkoop van vrije bouwkavels voor particulieren plaats op de twee aangewezen locaties; locatie A achter de lintbebouwing van de Klapwijkseweg en locatie B aan de bestaande waterplas bij de Monnikenweg. Door middel van een loting via de notaris zijn de eerste tien geïnteresseerden uitgenodigd om hun interesse voor de plaats en de grootte van de kavel aan te geven. Dit resulteerde in zeven serieuze opties.

Interesse is groot

Zowel op locatie A als B zijn nog kavels beschikbaar; op A is nog veel mogelijk en op B is nog één kavel van ca. 300 m2 beschikbaar aan het water. Maar gezien de nog dagelijks groeiende interesse voor woonkavels, bekijken we nu welk stuk grond we verder beschikbaar kunnen stellen voor eigen bouwkavels. Daarbij gaan we uit van uw wensen. Dus heeft u interesse, schrijf u in en laat u op de wachtlijst plaatsen.

Wachtlijst

Geïnteresseerden die in aanmerking willen komen voor een eigen bouwkavel vullen het inschrijfformulier in dat u kunt vinden op de website www.ackerswoude.nl > Landrijk> kavel kopen. Het kavelteam gaat met de belangstellenden in gesprek om de woonwensen te inventariseren. Samen met u bekijken ze de mogelijkheden en zoeken naar een passende oplossing. Zo begeleidt dit team iedere ‘toekomstige bewoner’ stap voor stap naar hun nieuwe woning.