Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Installatie nieuwe burgemeester

Woensdagavond 25 juni verwelkomde de gemeente Pijnacker-Nootdorp haar nieuwe burgemeester op verrassende wijze.

Ontvangst burgemeetser van Ravestein

Mevrouw Ravestein werd bij de gemeentegrens ontvangen door de locoburgemeester, wethouders en vertegenwoordigers van de gemeenteraad. Na een moment voor wat foto’s en koffie werd Francisca Ravestein in een bijzondere, oude Brandweerwagen onder begeleiding van motoragenten van de politie via een pittoreske route naar het Bestuurscentrum in Pijnacker gereden.

In het Bestuurscentrum vond de beëdiging plaats van mevrouw Ravestein door de Commissaris van de Koning. Daarna was er volop gelegenheid voor inwoners en ondernemers om burgemeester Ravestein te feliciteren en welkom te heten.

Mevrouw F. Ravestein

Wie is Francisca Ravestein?

Mevrouw Ravestein is 61 jaar oud en geboren in Leiden. Ze startte haar politieke carrière in de gemeenteraad van Rotterdam. Ze deed onder meer ervaring op als wethouder in de gemeente Renkum. Daarnaast heeft ze enkele jaren het burgemeesterschap waargenomen in Beverwijk. De afgelopen zes jaren was Francisca Ravestein burgemeester in de gemeente Opsterland.
De gemeenteraad is ervan overtuigd dat mevrouw Ravestein meebrengt wat de gemeente Pijnacker-Nootdorp nu en in de toekomst nodig heeft.