Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Informatiebijeenkomst FES-Oostland-Groenzone

De Stichting FES Bedrijfsleven Oostland nodigt de ondernemers uit het FES gebied uit voor een informatiebijeenkomst op maandag 14 oktober vanaf 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Kwekerij de Waterweg, Molenlaan 1 in Pijnacker.

dak van een kas

De avond wordt georganiseerd door de Stichting FES Bedrijfsleven Oostland waarin LTO Glaskracht Oostland en VNO/NCW hun krachten hebben gebundeld om de ontwikkeling van het gebied vanuit het bedrijfsleven zelf op te kunnen pakken.

Kansen voor de glastuinbouw

Tijdens de avond een korte terugblik op de afgelopen maanden en presenteert gebiedsbemiddelaar Cor van der Wel de conclusies en aanbevelingen uit zijn inventarisatie van kansen voor de glastuinbouwontwikkeling in het gebied. Ook is een externe ondernemer gevraagd ons een spiegel voor te houden en zijn visie te geven op de (on)mogelijkheden voor dit gebied. Verder kijken we vooruit naar de planning van de diverse deelprojecten zoals aanleg van de randweg, de waterberging en de groen/blauwe structuur. Dick Oosthoek zal daarnaast kort wat vertellen over zijn plannen met het Solid Energie initiatief.

Parkeergelegenheid

Ondernemers uit en rondom het gebied zijn deze avond van harte welkom. De parkeergelegenheid is beperkt, u kunt uw auto in de berm van de weg parkeren.

Nieuwsbrief

Later deze maand ontvangen alle bewoners en omwonenden van het FES Oostland gebied een nieuwsbrief.