Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Infodag op locatie Ackerswoude

Het gaat goed met de verkoop van Ackerswoude Landrijk. Daarom vinden wij het de hoogste tijd voor een feestelijke Infodag op de projectlocatie, op zaterdag 10 september tussen 14.00 en 16.00 uur. Zo krijgt u meteen een idee van deze prettige woonlocatie in Pijnacker.

Maquette

Aan de hand van de maquette laten we u de mogelijkheden zien van de deelplannen Ackerswoude Landrijk. U kunt meteen uw vragen stellen en genieten van een hapje en een drankje.

Uw woonwensen gaan in vervulling

Of u nu op zoekt bent naar een herenhuis, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande villa of een fraaie rietgekapte villa; in Ackerswoude Landrijk hebt u de keus. Ackerswoude Landrijk is dé plek waar uw woonwensen in vervulling kunnen gaan. Van het sfeervolle en exclusieve Landrijk Cottage is al 60% van de woningen verkocht. Nog dit jaar gaat de bouw van start!

Ackerswoude ligt dicht bij het winkelcentrum van Pijnacker in een prachtige groene omgeving.Kom gezellig langs zaterdag 10 september en ervaar zelf hoe sfeervol de nieuwe woonwijk wordt. Ingang via Monnikenweg, aan het eind links.