Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Herinrichting Koningshof (riolering en buitenruimte)

Na zo’n 40 jaar is het riool in Koningshof verzakt en aan vervanging toe. Ook worden kabels en leidingen van gas en elektriciteit vervangen of onderhouden als dat nodig is. Daarnaast hogen we de wijk op en richten we de openbare ruimte opnieuw in. Op dit moment werken we in Koningshof-West aan de herinrichting van fase 7 en 8.

Planning

Het werk in Koningshof-West is opgedeeld in fase 4 tot en met 8. We zijn inmiddels bij de voorbereiding van fase 7 en 8. Begin 2019 kunt u een uitnodiging verwachten om mee te denken over de herinrichting. Voordat we het ontwerp van uw wijk gaan maken, halen we graag eerst uw wensen, idee├źn en aandachtspunten op.

Projectgrenzen

De projectgrenzen van Koningshof fase 7 en 8 zijn aangepast. Dit betekent dat ook de parkeerplek op de hoek tussen de Rivierenlaan en de Oranjelaan, het kruispunt Rivierenlaan-Oranjelaan en het gebied rondom Het Baken mee wordt genomen in de herinrichting. Zie hiervoor ook de tekening met de fasering hieronder.

Op de hoogte blijven?

Tijdens het project willen wij u, samen met de Bewonersvereniging Koningshof, zoveel mogelijk per e-mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Als u op de hoogte wilt blijven dan kunt u uw naam en adres mailen naar koningshof@pijnacker-nootdorp.nl. Uiteraard gebruiken wij deze gegevens alleen om u op de hoogte te houden van het project.

Kaart

Bekijk ook de interactive kaart waarop u alle deelprojecten kunt vinden over de herinrichting van Koningshof.

Wat hebben we tot nu toe gedaan?

  • Bewonersavond (maart 2019)

Wat gaan we in 2019 nog doen?

  • Opstellen voorlopig ontwerp (maart-september 2019)
  • Bewonersavond voorlopig ontwerp (september 2019)
  • Opstellen nota van beantwoording (september-november)
  • Opstellen definitief ontwerp (september-december 2019)
  • Vaststellen definitief ontwerp (december 2019)

Contact

Mocht u vragen hebben over de herinrichting van Koningshof dan kunt u terecht bij projectleider Fred Maas via f.maas@pijnacker-nootdorp.nl