Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Heesterbuurt

De Heesterbuurt bestaat uit de Wilgenhof, Weigelialaan, Vuurdoornlaan, Ribeslaan, Magnolialaan, Bremlaan, Berberislaan, Hortensialaan, Ligustrumlaan, Mr. Dr. Van den Helmlaan, Hesselt van Dinterlaan, Seringenlaan, Jasmijnlaan, Goudenregensingel en de Meidoornlaan. Deze laatste slechts gedeeltelijk omdat hij deel uitmaakt van de hoofdroute waarvoor een apart ontwerptraject is ingezet.

Werk tijdelijk gestopt

Maandagmiddag 27 maart kregen wij bericht dat Verhoef Infra B.V. faillissement heeft aangevraagd. Hierdoor is het werk in de Heesterbuurt tijdelijk gestopt. Hoe gaat het nu verder met dit project in Pijnacker Noord? Lees het in het onderstaande nieuwsartikel.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het vervangen van de riolering, ophogen van de buurt, verleggen van kabels en leidingen en het herinrichten van het openbaar gebied.

Planning

Ontwerptraject t/m aanbesteding: medio 2011 – eind 2013
Uitvoering: mei 2015 - december 2017

Definitief ontwerp

Mede dankzij de vele reacties van bewoners ligt er nu een mooi Definitief Ontwerp. In de samenvatting wordt een aantal hoofdpunten op het gebied van verkeersveiligheid, groen en spelen toegelicht.

Meer informatie

Bewonersbrieven, gemeenteberichten en plannen vindt u in Documentatie Heesterbuurt.
Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de uitvoering dan vindt u hier alle contactgegevens.