Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Gemeenteraad draagt Francisca Ravestein voor tot herbenoeming als burgemeester

In de vergadering van 5 maart heeft de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp bekend gemaakt dat zij huidig burgemeester Francisca Ravestein voordraagt tot herbenoeming.

Op 25 juni 2020 verstrijkt de ambtstermijn van zes jaar van de burgemeester. Burgemeester Ravestein heeft aangegeven haar ambtstermijn te willen verlengen. Een vertrouwenscommissie van raadsleden heeft zich vervolgens gebogen over de vraag of de burgemeester in aanmerking komt voor herbenoeming.

In een besloten raadsvergadering zijn de bevindingen van de commissie en de aanbeveling besproken. De voordracht is via de Commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland, verstuurd naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Burgemeester Ravestein:

"Ik dank de raad voor het in mij gestelde vertrouwen. U kunt ervan verzekerd zijn dat ik mij de komende jaren met hart en ziel zal inzetten voor de belangen van de inwoners van Pijnacker-Nootdorp".
Burgemeester Ravestein ontvangt bloemen van plaatsvervangend voorzitter van de raad mevrouw Van Bijnen Burgemeester Ravestein ontvangt bloemen van plaatsvervangend voorzitter van de raad mevrouw Van Bijnen

Foto: Daniƫl de Wolf