Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Feestelijke opening minimarkt Delfgauw

Delfgauw heeft inmiddels kennis gemaakt met haar eigen ‘minimarkt’. Sinds december staan er zaterdags nieuwe kramen op het pleintje naast winkelcentrum De Emerald.

Een marktkraam waar kaas wordt verkocht aan mensen in Delfgauw

De nieuwe kramen zijn een kaaskraam, een pinda-/notenkraam en een kraam met een assortiment olijven. Binnenkort volgt er nog een vierde nieuwe kraam. Samen met de reeds aanwezige vis- en groenteboer, die bij de ingang van het winkelcentrum staan, vormen zij de ‘minimarkt Delfgauw’.

Officiële opening

Op zaterdag 12 januari zal wethouder Jaap van Staalduine rond 09.30 uur de minimarkt ‘officieel’ openen. Bezoekers van de minimarkt worden tijdens deze feestelijke openingsdag verrast met leuke kinderactiviteiten en gratis lekkernijen. De minimarkt wordt elke zaterdag van circa 09.00 tot 17.00 uur gehouden.

Leefbaarheidsplan

De oprichting van de minimarkt is een project uit het Leefbaarheidsplan Delfgauw dat de gemeente samen met bewoners en organisaties heeft opgesteld als onderdeel van het wijkgericht werken. De minimarkt betekent een uitbreiding van het voorzieningenaanbod in Delfgauw en brengt de nodige levendigheid in het centrum van Delfgauw.

Meer informatie

Meer informatie over het Leefbaarheidsplan Delfgauw vindt u onder Wonen en leven > Wijken > Delfgauw.