Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Energiek Delfgauw van start

Dinsdag 27 mei is met een Energiemarkt de aftrap gegeven voor een Delfgauws project over energiebesparing in de eigen woning. De markt werd georganiseerd door de Bewonersvereniging Delfgauw en de gemeente.

Een hand die een kaart vasthoudt met daarop een afbeelding van een huis in kleuren

In een gezellige ambiance in het Kerkelijk Centrum werden circa 70 bewoners van Delfgauw door deskundigen, lokale ondernemers en medebewoners geïnformeerd over de mogelijkheden om energie te besparen. Verschillende bewoners hebben zich tijdens de avond aangemeld om met het project mee te doen.

Energieadvies

Voor bewoners van woningen gebouwd vóór 1992 geldt het aanbod van een individueel energieadvies. Een deskundig energieadviseur bekijkt uw woning en geeft aan welke maatregelen u kunt treffen om uw huis energiezuiniger te maken.

Collectieve maatregelen

Ook voor de nieuwere woningen van na 1992 zijn er verschillende mogelijkheden om energie te besparen. De gemeente komt graag in contact met bewoners die hier interesse in hebben om te kijken of collectieve maatregelen mogelijk zijn.

Ook meedoen?

U woont in Delfgauw en uw wilt ook meedoen? Surft u dan even naar www.energiekpn.nl waar u nadere informatie over dit Delfgauwse energieproject kunt u vinden. Op deze site is aangegeven hoe u zich kunt aanmelden voor het energieadvies of voor uw interesse voor collectieve energiemaatregelen. En mocht u eens in Delfgauw bij een energiezuinig huis binnen willen kijken, dan kunt u zich daar ook voor opgeven. Na aanmelding wordt vanzelf contact met u opgenomen.