Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Een, twee, drie: Verkocht!

Al weer 24 van de in totaal 37 woningen in Brink 3 zijn verkocht en een aantal woningen staan onder optie. Tijd voor een stand van zaken nu de bouwvak is aangebroken, al gaat de verkoop natuurlijk gewoon door.

Bouwbord kavels te koop Brink 3

Brink 3 is de derde buurt van het deelplan De Brink. Ook dit wijkje krijgt het karakter van een authentiek, Hollands dorp met een speelsheid van architectuur, kleuren en verschillende woningtypen. Alle woningen hebben een Delftse stoep aan de voorzijde. Dit houdt in dat de voorkant van de woningen dicht op de straat staat met ruimte om heerlijk voor de deur te zitten. Zo heeft u echt contact met de spelende kinderen in de straat en de buren, zoals in een dorp gebruikelijk is. Nieuwsgierig? Kijk op www.debrink3.nl.

Brink 1 en 2

De bouw van Brink 1 is in volle gang. Zodra de woningen wind- en waterdicht zijn, wordt gestart met de afbouw. Momenteel is er nog één hoekwoning (!) beschikbaar. In Brink 2 zijn alle veertig woningen verkocht. Op 1 juni ging officieel de eerste paal de grond in en na de bouwvak vakantie gaan de eerste daken er al op.