Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Een eigen bedrijf starten vanuit de bijstand

Vanuit de bijstand zijn er mogelijkheden om een eigen bedrijf te beginnen. Als u aan de juiste voorwaarden voldoet, kan het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) in Rotterdam u een traject aanbieden om u voor te bereiden op een mogelijke start als ondernemer.

Het RBZ, onderdeel van gemeente Rotterdam, is gespecialiseerd in ondersteuning van zelfstandigen. Het RBZ werkt voor de meeste gemeenten in de regio Rotterdam, waaronder ook Pijnacker-Nootdorp.

Weet u nog niet precies hoe u een eigen bedrijf kunt starten of als zzp-er aan de slag kunt gaan? Als u aan de juiste voorwaarden voldoet, kan RBZ u een traject aanbieden om u voor te bereiden op een mogelijke start als ondernemer. Heeft u als uitkeringsgerechtigde al een ondernemingsplan gemaakt, dan kan RBZ u daarbij ook adviseren.

Kom naar onze informatiebijeenkomst

Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden voor een informatie bijeenkomst van het RBZ door het contactformulier in te vullen op de website www.rotterdam.nl. RBZ nodigt u dan zo snel mogelijk uit voor de volgende bijeenkomst. Hier krijgt u alle informatie over de ondersteuning die RBZ u kan bieden. U kunt hier ook uw vragen stellen.

Let op! U moet uw klantmanager van de gemeente op de hoogte stellen van uw aanmelding! Uw klantmanager kan u ook meer informatie verschaffen over het RBZ en de mogelijkheden om te starten als ondernemer.