Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Economische conferentie was groot succes!

De economische conferentie die op 14 mei plaatsvond in het gemeentehuis van Pijnacker was een groot succes. Zo’n 100 ondernemers woonden deze conferentie met het thema “Op weg naar ondernemen in 2020-2025” bij.

Goede input

Er werd stilgestaan bij het onderzoek, de diepte-interviews en de enquête die is uitgevoerd onder ondernemers in de gemeente de afgelopen maanden. Met al deze informatie én met de uitkomsten van wat er in de workshops aan informatie is opgehaald biedt dit goede input voor de actualisatie van de economische visie, waaraan de komende maanden verder wordt gewerkt en waarbij ook dan steeds ondernemers hun input kunnen leveren via diverse meetings.

Sprekers en workshops

Wethouder Ilona Jense opende de dag. Gastspreker Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen pitchen en oprichter van PuurBezorgd gaf ondernemers tips om jezelf en je producten succesvol onder de aandacht te brengen. Pieter Saman - CEO van het in Pijnacker gevestigde Bever - gaf een kijkje in de keuken van het bedrijf, waar dienstverlening zeer hoog in het vaandel staat. Er waren interessante workshops, zoals circulair ondernemen en aan de slag gaan met je eigen pitch.

De avond werd afgesloten met een netwerkborrel.

Wethouder Jense met ondernemers op podium tijdens economische conferentie 14-05-2019
Ondernemers tijdens de economische conferentie 14052019

Foto's: Cok van den Berg