Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Doet u mee met Earth Hour op 29 maart?

Ook dit jaar doet Pijnacker-Nootdorp mee met het jaarlijkse Earth Hour. Daarbij hebben we uw hulp nodig. Samen met ondernemers, organisaties en inwonerskunnen we een sterk statement maken.

Plaatje met cijfers 60 en woorden Earth Hour

Earth Hour is wereldwijd dé grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door om 20.30 uur het licht uit te doen op 29 maart uur geven we samen met miljoenen anderen het signaal af dat wij ook een leefbare aarde willen doorgeven.

Wat is Earth Hour?

Earth Hour is wereldwijd dé grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door om 20.30 uur het licht uit te doen op 29 maart geven we samen met miljoenen anderen het signaal af dat wij ook een leefbare aarde willen doorgeven.

Wat doet de gemeente aan Earth Hour?

We doen de verlichting van alle gemeentelijke gebouwen uit. Daarnaast zetten we op een aantal plekken per kern de openbare verlichting uit. Uiteraard wel zonder de openbare veiligheid in gevaar te brengen. Om een nog groter verschil te maken, vragen we de komende tijd een aantal specifieke ondernemers en organisaties hun beeldbepalende verlichting uit te zetten.

Doet u ook mee?

Ook u als inwoner, ondernemer of organisatie kan meedoen. U kunt de verlichting of de (niet-noodzakelijke) belichting van uw (bedrijfs)pand uitdoen op zaterdagavond 29 maart. Of u kunt een speciale activiteit of evenement in het donker creëren. Kijk ook op www.wnf.nl/nl/earth_hour voor ideeën.

Speciale gemeentepagina

Als organisatie kunt u uw deelname doorgeven aan Maaike Volker via m.volker@pijnacker-nootdorp.nl. Uw deelname vermelden we dan in een speciale gemeentepagina over Earth Hour op woensdag 26 maart.