Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Doe mee met NLdoet

Tijdens NLdoet, op vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart, bieden 19 maatschappelijke organisaties uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp vrijwilligersklussen aan. Doet u ook mee?

Zin om samen met vrienden, collega’s of teamgenoten de handen uit de mouwen te steken? Doe dan mee met NLdoet!

Het Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp is NLdoet-intermediair en probeert zoveel mogelijk klussers op de been te krijgen. In 2014 deden bijna 250 vrijwilligers mee en ook dit jaar zijn er weer een hoop helpende handen nodig. Onder meer bij opknapbeurten van (verenigings)accommodaties, uitstapjes voor ouderen en mensen met een beperking en natuuronderhoud.

Meedoen met NLdoet

NLdoet is een uitgelezen mogelijkheid voor u om eens te proeven aan vrijwilligerswerk of voor bedrijven in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Aanmelden voor een NLdoet-klus is heel eenvoudig: ga naar de website www.vrijwilligerswerkpijnacker-nootdorp.nl voor een overzicht van alle klussen die tijdens beide NLdoet-dagen worden aangeboden in Delfgauw, Pijnacker en Nootdorp. Klik op een klus voor meer informatie over de werkzaamheden en om aan te melden. Het College van B&W gaf al het goede voorbeeld en helpt dit jaar mee met klus van de Buurttuin in Delfgauw.

Meer informatie over NLdoet in Pijnacker-Nootdorp is te krijgen bij het Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp via de website www.vrijwilligerswerkpijnacker-nootdorp.nl of telefonisch via 015-361 7570.