Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Doe mee met Earth Hour

Zaterdag 29 maart is het jaarlijkse Earth Hour. Dan gaat over de hele wereld om 20.30 uur het licht uit. Ook in Pijnacker-Nootdorp. Doe mee en doe thuis een uur het licht uit!

Met deze symbolische actie geef je samen met miljoenen anderen een signaal dat je
de toekomst van de aarde belangrijk vindt. En dat we samen krachten moeten bundelen voor duurzame oplossingen.

Donker in Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker

In elke kern gaat zaterdag op een aantal plekken de openbare verlichting uit, net als het licht van alle gemeentelijke gebouwen en van een aantal prominente gebouwen en bedrijven:

  • In Delfgauw gaat de sfeerverlichting in Emerald uit en bedrijf Saab Harteveld bij de rotonde Ruyven dooft de lichten.
  • In Nootdorp gaat op het Paradeplein de verlichting van de bomen uit en wordt de Bartholomeuskerk niet belicht. We danken alle ondernemers en organisaties hartelijk voor hun medewerking!
  • In Pijnacker is de verlichting uit bij de rotonde Intratuin aan de Westlaan, de rotonde Oostlaan /Emmastraat, het Witte Huis, de hervormde kerk en de scheve toren ernaast. Doe ook mee met Earth Hour 2014.

Geef signaal af

Geef een signaal af en doe 1 uur het licht uit. Laat samen met miljoenen mensen in meer dan 152 landen zien dat jij geeft om de toekomst van de aarde. Wereldwijd Earth Hour is een jaarlijks initiatief van het Wereld Natuur Fonds en wordt wereldwijd gesteund. Van de Opera House in Sydney en de Brandenburger Tor in Berlijn tot het Empire State Building in New York
en de Erasmusbrug in Rotterdam.

Wereldwijd hebben al miljoenen mensen mee gedaan. Doe jij dit jaar ook mee?