Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Doe mee met de Energy Battle!

Pijnacker-Nootdorp doet mee met de Klimaatverbond Energy battle.

Logo Klimaatverbond Energy Battle

Hierin gaan inwoners van gemeenten met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk energie te besparen in ruim 3 maanden tijd. Al onze wethouders doen mee. U ook?

Elke deelnemende gemeente formeert drie teams, die in drie rondes van 4 weken thuis elektriciteit gaan besparen. We zijn daarvoor op zoek naar deelnemers uit Pijnacker-Nootdorp. Deelnemers krijgen vier weken lang een energiemeter in huis. Een handig apparaatje dat op een leuke manier inzicht geeft in uw energieverbruik.

Bespaart u al op uw energieverbruik en uw energierekening?

Meedoen is een unieke kans om te besparen op je energieverbruik en je energierekening. Tijdens de laatste Energy Battle werd in totaal 17 procent elektriciteit bespaard. Per jaar bespaart een deelnemer zo ongeveer €200. Dat is toch mooi meegenomen.

Wethouder Bert van Alphen in de voorronde

10 oktober start de derde editie van de Energy Battle. Wethouder Bert van Alphen doet nu al mee met de voorronde voor collegeleden: “Het is een leuke manier om bewust te worden van uw energieverbruik. De Energy Battle laat je zien op welke punten je makkelijk kunt besparen. Dat is winst voor het milieu en je portemonnee. Met mijn deelname geef ik graag het goede voorbeeld. Ik roep inwoners op zich ook aan te melden voor de battle.“

Aanmelden

Meld u deze maand aan en stuur een mail naar info@energiekpn.nl. Ook kun u hier terecht met uw vragen over de wedstrijd.