Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Doe mee in het Repair Café!

Wat doet u met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster dat niet meer werkt? Weggooien? Mooi niet! Repareer ze op 19 oktober in het Repair Café.

Zaterdag 19 oktober wordt het eerste café in Nootdorp georganiseerd in Nové, Dorpsstraat 13 in Nootdorp. Elke maand is er een Repair Café. Hier kunt u samen met reparateurs uw spullen repareren en een gezellig bakje koffie drinken.

Op zoek naar vrijwilligers

Repair Café Nootdorp zoekt handige vrijwilligers uit de buurt

Handige handjes

Repair Café Nootdorp zoekt buurtbewoners met verschillende vaardigheden om tijdens de Repair Cafés aanwezig te zijn als reparatiedeskundige. We zoeken vooral mensen die handig zijn met: kleding/textiel, fietsen, elektrische apparaten en meubels/houten voorwerpen. En die het leuk vinden om hun kennis te delen met buurtgenoten.

Gastheer of gastvrouw

Daarnaast zoeken we mensen die bij de Repair Cafés de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. U zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Belangstelling?

Meer informatie

Meer over de achtergrond en doelstellingen van het Repair Café leest u op de landelijke Repair Café-site www.repaircafe.nl.