Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Dit zijn de winnaars van de Ondernemersprijs en Belofteprijs 2018!

Na spannende weken van bezoeken van juryleden aan de genomineerden van de Ondernemersprijs en het stemmen van het publiek op de genomineerden van de Belofteprijs zijn de winnaars bekend!

De grote winnaars zijn :

Ondernemersprijs 2018 Pijnacker-Nootdorp

Sabine Zondag van Plus Sabine Zondag

Belofteprijs 2018 Pijnacker-Nootdorp

Roy Vathorst van RV Webdiensten

Winnaar Ondernemersprijs Sabine Zondag

Dit is het ultieme voorbeeld van een ‘Ondernemer van de toekomst’, hét thema van dit jaar waarbij de jury lette op punten als duurzaamheid, sociaal toegevoegde waarde, innovatie en creativiteit, betekenis voor en binding met de gemeente, inspelen op robotisering en digitalisering, ambities en onderscheidend vermogen. Sabine Zondag ontving uit handen van burgemeester Ravestein de eervolle bokaal.

Winnaar van de Belofteprijs Roy Vathorst

Dit is een starter vol ambities. In korte tijd heeft RV webdiensten een indrukwekkend (inter)nationaal klantenbestand opgebouwd. Bijzonder is de professionele presentatie en aanpak op het gebied van marketing. Hij heeft 47% van de bijna 2000 stemmen weten binnen te halen. Wethouder Ilona Jense reikte de Belofteprijs uit.

Wethouder Ilona Jense sprak de zaal vol ondernemers toe bij de feestelijke uitreiking van de Ondernemersprijs op 26 november 2018:

Ondernemers die zich met hart en ziel bezighouden met toekomstige ontwikkelingen zijn een voorbeeld voor anderen”.

Foto: Cok van den Berg

Eervolle vermelding

Tijdens de avond verraste juryvoorzitter Ilona Jense Esther Bennet met haar bedrijf ProgrammeerMet Esther met een eervolle vermelding in de categorie Belofteprijs. Esther Bennet mag ook een professionele videopitch laten opnemen.

“Wellicht dat dit steuntje in de rug de opmaat is naar een nominatie voor de volgende editie Belofteprijs”, aldus Ilona Jense.

De films van de genomineerden van de Belofteprijs zijn te bekijken. De bedrijfsfilms van de genomineerden van de ondernemersprijs zijn nu ook te zien.

Kijk op www.pijnacker-nootdorp-actueel.nl voor de filmpjes die zijn gemaakt naar de aanloop van de uitreiking en van de uitreiking zelf.