Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Deel je ervaring met de Adviesraad Sociaal Domein!

De Adviesraad Sociaal Domein zoekt mensen met een uitkering, die willen vertellen wat goed gaat en wat beter kan in de dienstverlening van de gemeente.

De raad adviseert de burgemeester en wethouders over de Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet. Welk beleid willen we met elkaar? Welke regelingen zijn er voor u en andere mensen die hulp of bijstand nodig hebben? Wordt u goed geholpen? Krijgt u goede adviezen? Of voelt u zich van het kastje naar de muur gestuurd?

E-mail of telefoontje

De adviesraad is op zoek naar mensen met een uitkering die willen vertellen waar u, als cliƫnt van de Sociale Dienst, mee te maken heeft. Wat goede regelingen zijn. Wat eigenlijk beter zou kunnen. En natuurlijk hoe die regelingen uitgevoerd worden. Een e-mail of (telefoon)gesprek met uw ervaringen is al heel nuttig. Misschien mogen we u zo nu en dan iets vragen, bijvoorbeeld over een nieuwe regeling? Met uw informatie kan de adviesraad betere adviezen geven. Natuurlijk hoort u wat er met uw informatie gedaan wordt.

Meepraten?

Wilt u meepraten? Stuur dan een e-mail naar adviesraadsociaaldomeinpn@gmail.com. Dan nemen wij contact met u op. U mag het e-mailadres natuurlijk ook gebruiken om eenmalig iets over uw ervaringen te laten weten.