Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

De Verbeelding op 26, 27 en 28 september

Traditioneel strijkt in het laatste weekend van september De Verbeelding in Pijnacker neer. Dit jaar viert De Verbeelding op 26, 27 en 28 september haar 21ste verjaardag. Het thema is dan ook: Feest!

Vier dit feest mee met heel Pijnacker-Nootdorp op het Raadhuisplein, in de bibliotheek of in het Witte Huis. Vrijdagavond om 20.00 uur opent wethouder Bernhard Minderhoud de Verbeelding in de bibliotheek. Daarna volgt een optreden van verhalenvertelster Veerle Ernalsteen. Ook de winnaars van de scholierengedichtenwedstrijd worden deze avond bekend gemaakt. De toegang is gratis.

Lokaal

De zaterdag staat bol van activiteiten. Op het Raadhuisplein zijn de hele dag optredens en is de BoulevART, de grote kunst- en creamarkt, neergestreken. In het Witte Huis treden verhalenvertellers en dichters op. ’s Morgens is daar een Kunst- of Kitsch-evenement.

Concert

Op zondag is de expositie in de bibliotheek nog steeds te bezichtigen. In het Witte Huis is ’s morgens een koffieconcert van Anjo de Bruin en ’s middags een concert van het Pijnackers Kamer Orkest en de Muziekschool.

Meer informatie en het complete programma: www.deverbeelding.nu.