Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

De Oostlanddag is voor iedereen

Hoe zorgen we er samen voor dat de economie van Oostland een 'boost' krijgt? Dat is de uitdaging voor de Oostlanddag op donderdag 2 oktober in het Van der Valk Hotel Nootdorp.

Logo Oostland

Het thema van de zesde Oostlanddag is 'Delen is vermenigvuldigen'. Door visies en kennis uit te wisselen, bouwen we samen aan de economie van Oostland. Na afloop wordt een concreet stappenplan opgesteld.

Workshops en netwerken

Bezoekers kunnen in workshops met elkaar bespreken wat er moet gebeuren om de economie een 'boost' te geven. Ook wordt het onderzoek 'De kracht van Oostland 2.0' gepresenteerd, waarin kansen voor de Oostlandse economie in kaart worden gebracht. Daarnaast biedt de dag volop mogelijkheden tot netwerken met collega-ondernemers uit de regio, bijvoorbeeld tijdens een heerlijke maaltijd.

Spreker en dagvoorzitter

Jan van Setten is dagvoorzitter en spreker. Van Setten is schrijver van boeken als 'Hoe krijg ik ze zover?' en 'De klantenfluisteraar' en is een veelgevraagd spreker over thema's als klantgerichtheid, leiderschap en organisatieverandering. De Oostlanddag wordt mede georganiseerd door gemeente Pijnacker-Nootdorp. Aanmelden kan via: www.oostlanddag.nl