Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

CulturA & Zo feestelijk geopend

Onder grote belangstelling opende burgemeester Francisca Ravestein op vrijdag 4 oktober het sociaal-culturele centrum CulturA & Zo aan de Dorpsstraat in Nootdorp.

Burgemeester tijdens opening CulturA & Zo

De genodigden werden vanaf 17.00 uur ontvangen en getrakteerd op een walking diner. Iedereen die dat wilde kreeg een rondleiding door het gebouw.

Onze burgemeester verrichtte de opening van CulturA & Zo en zij ontving de eerste cultuur award. Verder waren er diverse optredens van onder andere amateur-gezelschappen uit onze gemeente. Het was een prachtig en gevarieerd programma!
De avond werd afgesloten met een conference van Hans Dorrestein.

De stichting CulturA & Zo, onder leiding van mevrouw Petra Togni, nam per 1 juli 2019 het beheer van het gebouw over. Deze stichting werkt binnen SBJ Samen Sterk samen met het jeugd- en jongerenwerk en de SWOP. CulturA & Zo is nu een sociaal-cultureel centrum met theater- en filmvoorstellingen, cultuur, ouderenwerk, bibliotheek, jongerenwerk, ruimte voor verenigingen en muziekdocenten en nog veel meer.

Burgemeester Francisca Ravestein is trots op het vernieuwde CulturA & Zo:

“Dit is een waardevolle aanvulling op de huidige voorzieningen. Niet alleen voor de kern Nootdorp, maar voor onze hele gemeente.”

Directeur Petra Togni vult aan:

“Met man en macht is gewerkt om CulturA & Zo een cultureel paradepaardje te laten worden. Het resultaat mag er zijn!”