Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Colofon

Deze website wordt verzorgd en beheerd door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Toegankelijkheid

De gemeente Pijnacker-Nootdorp zorgt ervoor dat de informatie op www.pijnacker-nootdorp.nl en de online dienstverlening voor iedereen toegankelijk is. Hiervoor wordt de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 (niveau AA) gebruikt.

Websites of informatie van derden

De website van de gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt toegang tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De gemeente heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze websites en/of informatiebronnen.

Privacy

Gemeente Pijnacker-Nootdorp respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Wet bescherming persoonsgegevens wordt behandeld. De door u verstrekte gegevens gebruikt de gemeente om u van dienst te kunnen zijn. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen. Zie ook onze Privacyverklaring.

Proclaimer

Gemeente Pijnacker-Nootdorp is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar info@pijnacker-nootdorp.nl of reageren via het onderstaande contactformulier.

  1. Vraag of suggestie
  2. Overzicht
  3. Bedankt
Vraag of suggestie

Velden met een (*) zien wij graag ingevuld.

Als u geen e-mailadres invoert, ontvangt u geen kopie van uw ingevulde formulier.