Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Collectieve zorgverzekering via DSW

Heeft u een laag inkomen en wilt u uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis, een collectieve zorgverzekering, die gemeente Pijnacker-Nootdorp samen met zorgverzekeraar DSW aanbiedt.

Geld en een stethoscoop

De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering, die voor iedereen gelijk is, en twee aanvullende verzekeringen (gemeentepakketten) voor mensen met een laag inkomen. De gemeente betaalt voor u een deel van de extra kosten van de aanvullende verzekering. U bent dus beter verzekerd, maar betaalt hiervoor geen hogere aanvullende premie! Op www.gezondverzekerd.nl ziet u welke kosten, per pakket, precies vergoed worden.

Voorwaarden

  • U heeft een inkomen tot maximaal 110% van de geldende bijstandsnorm (inclusief vakantietoeslag)
  • U heeft een beperkt vermogen

Vragen

Heeft u vragen over de zorgverzekering, of kunt u hulp gebruiken bij het overstappen? Dan kunt u ook langskomen bij de inloopbijeenkomsten, die de gemeente samen met DSW organiseert. Deze bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis in Pijnacker.

Bijeenkomst

  • donderdag 20 december van 14.00 tot 16.00 uur

Ook kunt u terecht in het rijdend bijkantoor van DSW in Pijnacker en Nootdorp.

  • Pijnacker: Emmastraat (ter hoogte van winkelcentrum Ackershof): elke woensdag van 10.30 tot 11.45 uur.
  • Nootdorp: Dorpsstraat (voor het oude gemeentehuis): elke woensdag van 09.00 tot 10.00 uur.

Let op!

Tot en met 31 december 2018 kunt zich aanmelden. DSW regelt dan de opzegging van uw huidige zorgverzekering. U mag alleen overstappen naar DSW als u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar.