Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Burgemeester en wethouders op pad voor NLdoet!

Ook dit jaar ging het college van B&W aan de slag tijdens NLdoet! Op zaterdag 12 maart verzorgden burgemeester Francisca Ravestein en de wethouders José van Egmond en Jaap van Staalduine, samen met andere vrijwilligers, een high tea voor ouderen in lunchroom de Kombuis op het terrein van buurtschap Craeyenburch in Nootdorp.

De ouderen werden door vrijwilligers opgehaald bij woonzorgcentrum Veenhage en kwamen vervolgens naar lunchroom de Kombuis, waar een high tea werd geserveerd. Dit was in samenwerking met de medewerkers van De Kombuis en diverse vrijwilligers, waaronder de collegeleden. Ook was er gelegenheid voor de ouderen om een wandeling te maken op het terrein van buurtschap Craeyenburch.

Het college van B&W vindt vrijwilligerswerk belangrijk en wil dit door haar deelname aan NLdoet! onderstrepen.

Wat is NLdoet!

Het Oranje Fonds organiseerde op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet! zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.