Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bouw laatste woningen Vogelwijk

Wethouder Jaap van Staalduine gaf dinsdag 21 juni het startsein voor de bouw van de laatste dertien woningen in de Vogelwijk in Keijzershof. Samen met de kopers is de eerste paal geslagen. Een feestelijk moment voor projectontwikkelaar BPD en aannemer Van Erk.

Vogelwijk

De eerste woningen in de Vogelwijk in Keijzershof werden in 2010 opgeleverd. Dit jaar ronden we de wijk af met de bouw van 13 woningen in fase 3b: 5 eengezinswoningen en 8 twee-onder-een-kap. De 18 woningen van fase 3a worden vanaf september opgeleverd. Dit jaar wordt de Vogelwijk afgerond met de aanleg van bruggen, beplanting en een speeltuintje. Ook de fietsverbinding naar Oude Leede en het mooie natuurgebied van de Groenzoom is dan een feit.

Keijzershof

Er is in beide fases nog 1 woning te koop. Wilt u ook heerlijk rustig en groen wonen midden in de randstad? Kijk op www.woneninkeijzershof.nl. De wijk is ruim opgezet met een gevarieerd woningaanbod, kindvriendelijk en uitstekend bereikbaar. Met de auto bent u via de A12/A13 of de Randstad Rail binnen 15 minuten in het centrum van Rotterdam of Den Haag, evenals in Delft en Zoetermeer. En met de nieuwe fietsverbinding fietst u zo het mooie natuurgebied van de Groenzoom in. Heerlijk wandelen, fietsen of skeeleren op een steenworp afstand, evenals alle andere faciliteiten zoals scholen en winkels in Keijzershof of in het gezellige centrum van Pijnacker.