Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Boezem Oost: Weet waar u onderneemt

De gemeente Pijnacker-Nootdorp wil ondernemers laten zien dat we een nieuwe weg zijn ingeslagen met de verkoop van kavels op Boezem Oost. Vraaggericht en in samenwerking met Boezem West: 'Weet waar u onderneemt'.

Bouwbord Boezem Oost: Weet waar u onderneemt.

Vrijdag 7 maart onthulde Wethouder Peter van Haagen in bijzijn van de pers een nieuw promotiebord aan de Katwijkerlaan, met daarop de tekst 'Weet waar u onderneemt'.

“Op Boezem Oost natuurlijk” zei wethouder Van Haagen ad rem, “want dit bedrijventerrein onderscheidt zich van alle andere terreinen  door de sterke binding met het wonen en werken in deze gemeente. Er is hier veel kennis aanwezig van glastuinbouw en agro-business. Bovendien biedt bedrijventerrein De Boezem, én onze gemeente, een aantrekkelijke ondernemersklimaat dat ruimte biedt om te groeien. Letterlijk en figuurlijk. En vergeet de uitstekende ondersteuning niet die ondernemers mogen verwachten van ons accountteam.”

Nieuwe buurman

Ook aan de N470 is een bord geplaatst. Geïnteresseerde ondernemers die een kijkje op het Boezemterrein gaan nemen worden aan de Zijdeweg nog eens geconfronteerd met een groot promotiedoek op het hek van het Boezem-Oostterrein met de tekst 'Wordt u mijn nieuwe buurman?'