Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bewonersavond werkzaamheden N470

Op maandagavond 14 oktober 2019 begint het groot onderhoud aan de N470 ter hoogte van rotonde Ruyven. De provincie organiseert een bewonersavond op dinsdag 24 september 2019, van 19.00 tot 21.00 uur in Welzijnscentrum De Kiezel in Delfgauw. U bent van harte welkom.

De provincie informeert u tijdens deze inloopavond over de herinrichting van rotonde Ruyven en over de gevolgen voor de bereikbaarheid van woonwijk Emerald en bedrijvenpark Ruyven tijdens de werkzaamheden.

Onderwerpen tijdens de inloopavond

Met de werkzaamheden aan de N470 worden doorstroming en verkeersveiligheid verbeterd. Tijdens de avond komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hinder en bereikbaarheid van de wijk Emerald

De werkzaamheden voor dit deel van de N470 vinden plaats in de periode van 14 oktober tot en met 3 november. De aansluiting van Emerald op de N470 zal in de nachten vanaf 20:00 uur tot 06.00 uur worden afgesloten en in de weekenden 25-28 oktober en 1-4 november. Overdag op werkdagen is de aansluiting open, maar regelmatig zal via het Kruithuisplein gereden moeten worden om vanuit de wijk Emerald in de richting Pijnacker te kunnen rijden.

Op de bewonersavond zal de provincie een exacte planning en fasering van de werkzaamheden presenteren.

Geluid

Op de grondwal aan de N470 zal een geluidsscherm worden geplaatst. Aansluitend op de grondwal zal richting Zuidpoldersingel een extra geluidsscherm worden geplaatst. Boskalis gaat een innovatie testen in de tunnel Zuideindseweg om het geluid te dempen.

Rotonde wordt kruispunt

Op de bewonersavond kunt u geïnformeerd worden over de aanpassing van rotonde Ruyven naar een kruispunt met verkeerslichten.

Programma

U bent welkom op dinsdag 24 september 2019 tussen 19.00 en 21.00 uur in Welzijnscentrum De Kiezel, Laan der Zeven Linden 175 in Delfgauw. Aan verschillende tafels in de zaal zullen specialisten uw vragen beantwoorden over bovengenoemde onderwerpen. Er is tijdens de avond gelegenheid om vragen te stellen aan provincie Zuid-Holland, aannemer Boskalis en ingenieursbureau Tauw. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en kunt tussen 19:00 en 21:00 uur inlopen voor informatie.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden aan de N470 vindt u in de BouwApp (te downloaden voor Iphone en Android) en op www.n470geeftenergie.nl. Daar vindt u ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden.

Nieuwe situatie kruispunt Ruyven, N470