Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bert van Alphen voorzitter GGD Haaglanden

Wethouder Bert van Alphen is maandag 20 januari 2014 door het algemeen bestuur GGD Haaglanden gekozen tot voorzitter. Dat gebeurde tijdens de eerste bestuursvergadering op de hoofdvestiging van de GGD Haaglanden in Den Haag.

GGD Haaglanden opgericht

De GGD Haaglanden is per 1 januari 2014 opgericht door de gezamenlijke gemeenten voor de inwoners van Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Bert van Alphen

Ervaring

Bert van Alphen is sinds juni 2012 wethouder Welzijn, Sociale zaken en Zorg in Pijnacker-Nootdorp. In de periode 2006-2010 was hij wethouder Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie in Den Haag. Hij was daar onder meer verantwoordelijk voor de wet maatschappelijke ondersteuning, het mantelzorgbeleid en de GGD Den Haag.

Inzet voor gezondheid

De GGD Haaglanden zet zich als professionele zorginstelling in voor de gezondheid van ruim 1 miljoen inwoners, met bijzondere aandacht voor risicogroepen. In opdracht van het lokaal openbaar bestuur, zeven dagen per week, 24 uur per dag.
Meer informatie over de nieuwe GGD is te vinden op: www.ggdhaaglanden.nl .