Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bedrijvenpark Ruyven

Bedrijvenpark Ruyven ligt in Delfgauw aan de N470, vlakbij de afslag Delft-Zuid/Ruyven van de A13. Delfgauw behoort tot de gemeente Pijnacker-Nootdorp, een gemeente volop in ontwikkeling.

Bedrijvenpark Ruyven

Centraal gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer, onderscheidt Ruyven zich in de eerste plaats door optimale bereikbaarheid én ruimtelijke kwaliteit.

Een bedrijvenpark vol dynamiek

Ruyven is een bedrijventerrein van in totaal 50 hectare dat inmiddels volledig is uitgegeven. Zowel landelijk opererende als lokaal georiënteerde bedrijven hebben zich op Ruyven gevestigd. Ruyven is uitgegroeid tot een modern bedrijvenpark met een professionele uitstraling. Lees ook het laatste nieuws over het bestemmingsplan Bedrijvenpark Ruyven.

Bedrijvenpark Ruyven bestaat sinds 1997 en is een representatief, goed bereikbaar bedrijventerrein door haar ligging pal naast de A13. Momenteel nemen 22 van de in totaal 28 ondernemers in Ruyven deel aan de coöperatie voor parkmanagement.

Op zoek naar een bedrijfspand op bedrijvenpark Ruyven

Bij het vinden van een passende bedrijfshuisvesting op één van onze bedrijvenparken kunt u gebruik maken van een Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS). Door uw wensenpakket in de zoekmodule van deze database in te invullen verschaft Steenworp u een overzicht van panden die aan deze criteria voldoen. Kijk op www.steenworp.nl.

Heeft u in onze gemeente een locatie op het oog of heeft u vragen? Het Servicepunt Bedrijven helpt u graag verder. Kijk ook op www.ruyven.nl.