Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bedrijvenpark Heron

Heron, een bedrijvenpark op een toplocatie, pal langs de snelweg A12 in Nootdorp, vlakbij het Prins Clausplein in Den Haag.

Heron is een goede uitvalsbasis voor lokaal, regionaal én (inter)nationaal opererende bedrijven t/m milieucategorie 4.2. Het bedrijvenpark heeft een representatieve en duurzame uitstraling en biedt ruimte voor diverse soorten bedrijvigheid. Van productiebedrijven tot (kleinschalige) kantoorpanden voor zakelijke dienstverleners. Om te kunnen inspelen op uw wensen staat bij de kaveluitgifte flexibiliteit voorop.

Wat maakt Heron uniek

Een A locatie met een gezicht

Rij op de A12 van Den Haag naar Utrecht en u kunt dit bedrijventerrein onmogelijk over het hoofd zien. Ook als u vanuit Rotterdam of Den Haag CS met de RandstadRail naar het terrein rijdt, ziet u de markante gebouwen al van ver af.

Kennis is goed bereikbaar

Naast klanten en personeel is ook kennis goed bereikbaar in de regio. De TU Delft, de dependance van de Universiteit van Wageningen in Bleiswijk en Inholland in Den Haag bieden u kennis en een ruime poule van stagiaires.

Een plek voor een visie

Goede bedrijfshuisvesting is van groot belang voor elke onderneming. Hierbij staat Heron voor de kwalitatieve beleving van een hoogwaardig bedrijventerrein. Er is geïnvesteerd in een optimale ruimtelijke opzet waarbij de landschappelijke inpassing in één lijn is gebracht met functie en gebruik.

Centraal gelegen

Heron ligt vlakbij het Prins Clausplein, de A12 richting Utrecht, de A4 richting Schiphol en de A13 richting Rotterdam. Vanuit de eigen RandstadRailhalte (Metrolijn E, halte Nootdorp) staan bezoekers en medewerkers binnen 10 minuten op Den Haag Centraal (6x per uur) en binnen 20 minuten op Rotterdam Centraal (6x per uur).

Gewilde locatie

Enkele van de eerste ondernemers over hun keuze voor Heron:

Riverdale

Bedrijfspand Riverdale op Heron
"Een zichtlocatie met goede bereikbaarheid via de A4 en A12”

Bel Impex

Bedrijfspand Bel Impex op Heron

“We zagen de locatie toevallig toen we over de A12 reden”

Fugro

Bedrijfspand Fugro op Heron
“De groene ambitie van Heron sluit aan bij de duurzaamheids-ambitie van Fugro”

Van Gils

Bedrijfspand Van Gils op Heron

“Bij deze gemeente staat de deur altijd open voor overleg. We maken er samen een mooi bedrijvenpark van! Zij begrijpen wat ondernemen is”

Uw persoonlijk adviseur

De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt ondersteuning in het proces van oriëntatie tot en met bouw. Uw persoonlijk adviseur helpt graag bij de zoektocht naar de juiste vestigingsplaats en neemt u veel werk uit handen. Hij weet wat er bij de aankoop komt kijken en heeft korte lijnen met de gemeentelijke afdelingen.

Harm Renders Harm Renders

Projectmanager: Harm Renders, tel. 06 5163 4271. E-mail: h.renders@pijnacker-nootdorp.nl

Heeft u andere vragen over vestigen in Pijnacker-Nootdorp?

Neem contact op met ons Accountteam via tel. 14 015 of e-mail accountteam@pijnacker-nootdorp.nl.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp is onderdeel van Businesspark Haaglanden. Professionele hulp bij vestiging www.businessparkhaaglanden.nl