Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bedrijvenpark Boezem Oost

De gemeente ontwikkelt een nieuw bedrijvenpark, direct naast bedrijvenpark Boezem West. In 2016 is voor Boezem Oost een nieuw bestemmingsplan vastgesteld dat meer flexibiliteit biedt. Zo kan bijvoorbeeld de kavelgrootte variëren: grote, maar ook kleine kavels zijn mogelijk. Daarnaast biedt het een verruiming van de functie-invulling.

De nieuwe uitgangspunten van het bestemmingsplan leiden nu al tot aantrekkende interesse van ondernemers, lokaal en regionaal.

Wat maakt Boezem Oost uniek

Dichtbij Pijnacker Centrum

De ligging maakt Boezem Oost vooral interessant voor lokaal en regionaal opererende ondernemers. Het terrein ligt naast het goed draaiende bedrijvenpark Boezem West, dichtbij de dorpskern van Pijnacker.

Kaartje met de ligging van bedrijvenpark Boezem Oost in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

Snelle aansluiting op A12 en A13

Bedrijventerrein De Boezem ligt op 5 minuten afstand van A12 en 6,8 km van TU Delft via A13. U bereikt het terrein via de Katwijkerlaan en de Vlielandseweg. Met de aanleg van de Oostelijke randweg wordt een directe toegang naar de N470 gerealiseerd (oplevering verwacht in 2018).

Flexibele kavelgrootte

Boezem Oost is 22 hectare groot, waarvan 13 hectare uitgeefbaar. De kavelgrootte kan variëren, ook kleine kavels zijn mogelijk:

Vele mogelijkheden

Het terrein biedt plaats voor verschillende bedrijvigheid: van lichte industrie tot ambachtelijke- en bouwbedrijven en van groothandel tot agro-gerelateerde bedrijven. Alle mogelijkheden zijn opgenomen in het bestemmingsplan Boezem Oost. Daar vindt u ook het Beeldkwaliteitsplan.

Harm Renders Harm Renders

Uw persoonlijk adviseur

De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt u ondersteuning in het proces van oriëntatie tot en met bouw. Uw persoonlijke adviseur helpt u graag bij uw zoektocht naar de juiste vestigingsplaats en neemt u veel werk uit handen. Hij weet wat er bij de aankoop komt kijken en heeft korte lijnen met de gemeentelijke afdelingen.

Projectmanager: Harm Renders, tel. 06-51634271. E-mail: h.renders@pijnacker-nootdorp.nl

Heeft u andere vragen over vestigen in Pijnacker-Nootdorp?

Neem contact op met ons Acccountteam via tel. 14 015 of e-mail accountteam@pijnacker-nootdorp.nl.

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is onderdeel van Businesspark Haaglanden. Professionele hulp bij vestiging www.businessparkhaaglanden.nl.