Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bedrijven kunnen gebruik maken van eHerkenning

Sinds kort is de gemeente Pijnacker-Nootdorp aangesloten op eHerkenning. Met dit systeem kunnen gemeenten producten en diensten via de website aanbieden aan bedrijven en instellingen.

Logo van EHerkenning

Voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp betekent eHerkenning een verruiming van de dienstverlening aan ondernemers. Het biedt hen de mogelijkheid om elektronisch zaken te doen met de gemeente. Dit kan via www.pijnacker-nootdorp.nl/eHerkenning.

Producten

Zakelijke klanten kunnen zich met eHerkenning, net als burgers met DigiD, identificeren bij de gemeente. Dit maakt de dienstverlening van gemeenten efficiënter en sneller. De eerste producten betreffen de APV en variëren van het doen van een melding van een incidentele activiteit tot het aanvragen van een ontheffing voor het plaatsen van een kraan.

Registreren

U vraagt uw eHerkenningsmiddel aan door u eenmalig online te registeren bij eHerkenning www.eherkenning.nl. Uw contactpersoon kan met haar of zijn inloggegevens terecht bij alle organisaties die aangesloten zijn op eHerkenning. Heeft u al een eHerkenningsmiddel? Klik dan op ‘Mijn bedrijf’ en creëer uw account bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp.