Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Anjercollecte 2019

Van 19 tot en met 25 mei is de jaarlijkse Anjercollecte voor het Prins Bernhard Cultuurfonds in Nederland. Verenigingen uit Pijnacker-Nootdorp collecteren voor hun club.

logo Prins Bernhard Cultuurfonds 2019

In Pijnacker collecteren de leden van muziekvereniging Haaglanden en muziekvereniging Excelsior. In Nootdorp zamelt Twirlteam Surprise geld in.

50 procent

Deze verenigingen mogen 50% van de opbrengst zelf behouden. De rest gaat naar de provincie Zuid Holland van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Passie en talent

Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert het cultuur- en natuurbehoud in Nederland. Het fonds moedigt bijzondere initiatieven, passie en talent aan met subsidies, opdrachten, prijzen en beurzen. Zo geeft het fonds subsidie aan muziekverenigingen, toneelgezelschappen, filmclubs, musea en andere culturele instellingen. Door actieve fondsenwerving en bijdragen uit loterijen kan het fonds jaarlijks bijna 4.000 projecten en personen ondersteunen.

Meer informatie

Verenigingen die informatie willen over het fonds en de subsidiemogelijkheden, kunnen terecht bij het Prins Bernhard Cultuurfonds, p/a Provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag, tel. (070) 441 75 68, www.cultuurfonds.nl.