Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Aftrap Parkbuurt

In april starten de renovatiewerkzaamheden in de Parkbuurt. De aftrap wordt gegeven met een informatieavond voor de bewoners over de uitvoering van de werkzaamheden. Deze avond wordt begin april georganiseerd.

twee bouwvakkers aan het werk in een opengebroken straat

De Parkbuurt wordt opgehoogd en heringericht. De werkzaamheden die de nutsbedrijven hier moeten uitvoeren zijn een stuk minder ingrijpend dan in de Staatsliedenbuurt. De huidige locaties voor opslag van materialen en de bouwketen blijven ook in gebruik voor de renovatie van de Parkbuurt.

Informatieavond

Op de informatieavond worden de bewoners uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden. De gemeente, de wijkvereniging en alle uitvoerende partijen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De datum van de informatieavond wordt in maart aangekondigd in de Gemeenteberichten in de Telstar, op de gemeentelijke website op de pagina van de Parkbuurt en die van de wijkverening, www.pijnacker-noord.nl.

Aardwarmtenetwerk

Ammerlaan The Green Innovater en Rondom Wonen onderzoeken momenteel de mogelijkheden van de aanleg van een aardwarmtenetwerk. Als dit project doorgaat kan de aanleg van de leidingen direct worden meegenomen bij de herinrichting van de Parkbuurt.