Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Afsluitingen Zuideindseweg voor vervangen bruggen

Vanaf 7 oktober 2019 worden er twee bruggen aan de Zuideindseweg vervangen. Deze bruggen zijn aan het einde van hun levensduur en zijn aan vervanging toe. Het gaat om brug D16 tussen huisnummer 53 en 55 en brug D17 tussen huisnummer 71 en 73.

Brug Zuideindseweg

De Firma Damsteegt start in opdracht van de gemeente op 7 oktober 2019 met de vervanging. Brug D16 als eerste en aansluitend brug D17.

Afsluitingen Zuideindseweg

De werkzaamheden starten op maandag 7 oktober en worden in 2 fasen uitgevoerd:

Fase 1: afsluiting van 7 oktober tot en met 15 november

In deze fase wordt de oude brug D16 gesloopt en aansluitend wordt er een nieuwe brug gebouwd. Hiervoor wordt de Zuideindseweg voor al het verkeer afgesloten tussen huisnummer 53 en 55.

Fase 2: afsluiting van 18 november tot en met 18 januari

In deze fase wordt de oude brug D17 gesloopt en aansluitend wordt er een nieuwe brug gebouwd. Ook hiervoor wordt de Zuideindseweg voor al het verkeer afgesloten tussen huisnummer 71 en 73.
De doorlooptijd voor Fase 2 is langer vanwege de kerstperiode.

Voorjaar 2020

In het voorjaar van 2020 zullen we de weg nog een keer een dag afsluiten om de tijdelijke verhardingen bij de nieuwe bruggen te vervangen voor asfalt.

Omleidingsroute

Helaas kunnen we niet voorkomen dat sommige bewoners een eind moeten omrijden. Voor beide fasen geldt een aparte omleidingsroute voor fietsers en auto’s. Met borden geven we deze omleidingsroutes aan.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden, of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact op met:
projectleider Rene Nijrolder via telefoonnummer 06 - 51853644 of e-mail: r.nijrolder@pijnacker-nootdorp.nl.