Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Standaard tonen-op pagina

12 inche race voor het goede doel in Pijnacker

De wegen rondom het parcours worden tijdens de race volledig afgesloten voor autoverkeer. Het parcours is continu bezet door deelnemers.

Afsluitingen en omleidingen

Bewoners van Pijnacker Noord en Centrum (deels) kunnen voor korte of langere tijd deze dag de wijk niet in of uit. Vanaf 18.15 uur plaatst de organisatie hekken. Verkeer moet dan omrijden via Nootdorp, de A12, de A13 en de N470. Het openbaar vervoer wordt ook aangepast. Buslijn 121 en de Buurtbus kunnen tussen 18.15 uur en 20.30 uur Pijnacker niet aandoen en rijden een aangepaste route. Lijn 121 rijdt vanaf Delft door Emerald en gaat via de N470 buitenom naar Zoetermeer. De Buurtbus blijft in Nootdorp, keert bij de Molenaar Blonkweg en wacht daar de terugkomsttijd af.

Openstelling parcours

Dit jaar zal in tegenstelling tot de afgelopen jaren het parcours andersom worden gereden. Dus eerst richting de Nobellaan en als laatste over de Rijskade. Daarnaast is het parcours ingedeeld in drie gedeelten. Nadat de laatste deelnemer een bepaald punt in het parcours heeft gepasseerd, wordt dit gedeelte van het parcours vrij gegeven. De bewoners kunnen dan in ieder geval hun wijk weer in.

Bereikbaarheid Sportlaan

Tijdens de opbouw van de start- en finishlocatie geldt ‘s ochtends op de Sportlaan eenrichtingsverkeer naar de Rijskade. Vanaf 12.00 uur is de Sportlaan helemaal afgesloten voor auto- en fietsverkeer.