Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Afsluiting Oudeweg - Noordweg

Van zaterdag 9 tot en met vrijdag 15 maart is de Oudeweg/Noordweg afgesloten voor doorgaand autoverkeer tussen Pijnacker en Nootdorp.

De afsluiting geldt vanaf de rotonde bij De Viergang tot de rotonde bij molen De Windlust. De Dobbeplas is overdag bereikbaar via Nootdorp. De buurtbus kan de gebruikelijke route blijven rijden en begraafplaats Sint Janshof is bereikbaar voor begrafenissen.

Zaterdag 9 maart is de weg afgesloten vanwege voorbereidende werkzaamheden, maandag start het echte werk. Op zondag 10 maart is de Oudeweg/Noordweg open.

Autoverkeer omrijden

Automobilisten kunnen omrijden via de A12, de A4 en de A13 of N470. De omleidingsroutes binnen de bebouwde kom verwijzen naar de A13 en N470. Op de auto- en snelwegen kunt u verder de ANWB-bebording volgen. Het fietspad blijft open. De Nieuwkoopseweg is alleen open buiten de spits en in het weekend. Er is voor gekozen de spitsafsluiting te handhaven, omdat de Nieuwkoopseweg niet geschikt is voor de grote hoeveelheid omleidingsverkeer.

Herstel wegen

Door het slechte weer is de conditie van de weg de laatste tijd sterk verslechterd. Om de weg weer verkeersveilig te maken moet de gemeente de verzakkingen en scheuren repareren. In het Nootdorpse deel wordt ook de fundering van de weg hersteld. Dit is tijdrovende klus waarvoor de weg helaas ook helemaal moet worden afgesloten.