Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Ackerswoude; een natuurlijke keuze

De eerste nieuwe bewoners hebben hun intrek genomen in hun woning in Ackerswoude, de nieuwe wijk in Pijnacker vlak bij het centrum. De bouw van de naastgelegen kavels is ook in volle gang.

Plaatje van huizen in Ackerswoude

De woning werd in november opgeleverd. De bouw van de naastgelegen kavels is ook in volle gang, dus de komende maanden zullen steeds meer woningen volgen op deze locatie aan de waterplas bij de Monnikenweg.

Bouw de Brink 1 feestelijk gestart

De bouwwerkzaamheden voor het eerste project in Ackerswoude Brink zijn inmiddels in volle gang. Op 15 december 2014 was de feestelijke handeling van de start bouw door wethouder Peter van Haagen in aanwezigheid van de kopers. 85% van de woningen van De Brink 1 is inmiddels verkocht. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Kijk op www.debrink1.nl voor meer informatie.

De Brink 2 reeds 75% verkocht

Begin oktober is nieuwbouwproject De Brink 2 in Ackerswoude in de verkoop gegaan. De verkoop overtrof alle verwachtingen. Nu drie maanden later is al 75% van de woningen verkocht. Er zijn nog 10 woningen beschikbaar waarvan 7 onder optie staan. Mogelijk kan in het vroege voorjaar gestart worden met de bouw. Kijk op www.debrink2.nl voor meer informatie.

Doorkijkje naar de toekomst

Wat komt er na de succesvolle start van De Brink 1 en 2? Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de uitwerking van de volgende deelplannen. Het eerstvolgende project is eveneens gelegen in Ackerswoude Brink, De Brink 3, met een prijsklasse tot circa € 300.000,- vrij op naam. Daarnaast worden ook plannen uitgewerkt voor de eerste woningen in Ackerswoude Landrijk. Dit gebied kenmerkt zich door afwisseling in vrijstaande, twee-onder-een-kap- en kleine rijtjeswoningen. Deze woningen vallen in de prijscategorie € 300.000,- tot € 650.000,- vrij op naam.