Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Aanspreekpunten Pijnacker

Pijnacker heeft zijn eigen aanspreekpunten. Dit zijn de kernwethouder Peter Hennevanger, wijkmanager Peter van der Sman, de wijkagenten Judith Vendrig, Tessa Roos, Chiel Boer en John Spaapen en jongerenwerker Tarek Gallab.

Wijkmanager Peter van der Sman Wijkmanager Peter van der Sman

Wijkmanagers

De wijkmanager onderhoudt de contacten tussen de wijk en de gemeente en zorgt ervoor dat zaken die vanuit de wijk worden aangekaart op de juiste plek bij de gemeente terechtkomen. De wijkmanager is telefonisch of per e-mail bereikbaar en houdt maandelijks spreekuur.

U hoeft uw wijkmanager niet te benaderen voor zaken als losliggende stoeptegels, groenonderhoud, parkeeroverlast of straatverlichting. Neem daarvoor contact op met Meldpunt Leefomgeving.

Contact

De wijkmanager van de kern Pijnacker is Peter van der Sman, bel 14015 of 06-51549081. E-mailadres: p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl
Twitter: www.twitter.com/Wijkm_Pijnacker
Facebook: www.facebook.com/wijkmanager.pijnacker

Kernwethouders

Kernwethouder Peter Hennevanger brengt als bestuurlijk aanspreekpunt regelmatig zaken onder de aandacht van het gemeentebestuur. Tijdens het maandelijks spreekuur bent u welkom.

Wijkagenten

De wijkagenten van politie Haaglanden, bureau Pijnacker-Nootdorp, zijn John Spaapen, Bas van Baarle, Tessa Roos en Chiel Boer. Volg ze via de Twitteraccount @WijkagPijnacker. Bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 of via e-mail: wijkagenten.pijnacker-nootdorp@politie.nl

Overig

Jongerenwerk: Tarek Gallab van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland
E-mail: tarekgallab@stjjmh.nl
Website: www.stjjmh.nl