Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Aanspreekpunten Nootdorp

Nootdorp heeft zijn eigen aanspreekpunten. Dit zijn de wijkmanager Leen Sinteur, de kernwethouder Frank van Kuppeveld, wijkagenten Arthur van Hoffen en Johan Dijkxhoorn en jongerenwerker Younes El Mghari.

Wijkmanager Leen Sinteur Wijkmanager Leen Sinteur

Wijkmanager

Iedere wijk heeft zijn eigen aanspreekpunt, de zogenoemde wijkmanager. Deze kunt u aanspreken als u opmerkingen heeft over uw wijk. Hij/zij onderhoudt de contacten tussen de wijk en de gemeente en zorgt ervoor dat zaken die vanuit de wijk worden aangekaart op de juiste plek bij de gemeente terechtkomen. De wijkmanager is telefonisch of per e-mail bereikbaar en houdt maandelijks spreekuur.

U hoeft uw wijkmanager niet te benaderen voor zaken als losliggende stoeptegels, groenonderhoud, parkeeroverlast of straatverlichting. Neem daarvoor contact op met Meldpunt Leefomgeving.

De wijkmanager Nootdorp is Leen Sinteur. U kunt hem bereiken via:
tel. 14 015 of 06-51279447
e-mail l.sinteur@pijnacker-nootdorp.nl
Twitter: www.twitter.com/Wijkm_Nootdorp

Kernwethouder

De kernwethouder Frank van Kuppeveld brengt als bestuurlijk aanspreekpunt regelmatig zaken onder de aandacht van het gemeentebestuur. Tijdens het maandelijks spreekuur bent u welkom.

Wijkagenten

De wijkagenten zijn Arthur van Hoffen en Johan Dijkxhoorn, politie Haaglanden, bureau Pijnacker-Nootdorp. Volg de wijkagenten via www.twitter.com/WijkagNootdorp. Verder te bereiken via telefoonnummer 0900-8844.

Jeugd- en jongerenwerk

Younes El Mghari van Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland
e-mail: youneselmghari@stjjmh.nl
website www.stjjmh.nl