Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Aanspreekpunten Delfgauw

Delfgauw heeft zijn eigen aanspreekpunten. Dit zijn de wijkmanager Marjolein van der Vlies, kernwethouder Ilona Jense, wijkagent Ricardo van der Slagt en jongerenwerker René Verschuur.

Wijkmanager Marjolein van der Vlies Wijkmanager Marjolein van der Vlies

Wijkmanager

Iedere wijk heeft zijn eigen aanspreekpunt, de zogenoemde wijkmanager. Deze kunt u aanspreken als u opmerkingen heeft over uw wijk. Hij/zij onderhoudt de contacten tussen de wijk en de gemeente en zorgt ervoor dat zaken die vanuit de wijk worden aangekaart op de juiste plek bij de gemeente terechtkomen. De wijkmanager is telefonisch of per e-mail bereikbaar en houdt spreekuur.

U hoeft uw wijkmanager niet te benaderen voor zaken als losliggende stoeptegels, groenonderhoud, parkeeroverlast of straatverlichting. Neem daarvoor contact op met Meldpunt Leefomgeving.

De wijkmanager van de kern Delfgauw is Marjolein van der Vlies.
tel. 14 015 of 06-15166256
e-mail: m.vandervlies@pijnacker-nootdorp.nl
Twitter: www.twitter.com/WijkmDelfgauwOL
Facebook: www.facebook.com/wijkmanagerdelfgauwoudeleede
Instagram: www.instagram.com/wijkmanagerdelfgol

Kernwethouder

De kernwethouder brengt als bestuurlijk aanspreekpunt regelmatig zaken onder de aandacht van het gemeentebestuur. Tijdens het maandelijks spreekuur bent u welkom. De kernwethouder voor Delfgauw en Oude Leede is Ilona Jense.

Wijkagenten

De wijkagenten zijn Ad van Houdt en Ricardo van der Slagt, politie Haaglanden, bureau Pijnacker-Nootdorp. Volg de wijkagent via Twitteraccount www.twitter.com/WijkagDelfgauw. Verder te bereiken via telefoonnummer 0900-8844 of via het contactformulier op www.politie.nl.

Overig

Jongerenwerk: René Verschuur, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland
tel. 06-35120106
e-mail reneverschuur@stjjmh.nl
website www.stjjmh.nl