Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

25 juni Talenten Podium Nootdorp

Wil jij de nieuwe Idol worden? Heb jij de X-factor? Ga de uitdaging aan en doe mee met het Talenten Podium Nootdorp! Zaterdag 25 juni van 13.00-15.00 uur op de Markt in Nootdorp.

Ben jij een ster in de dop?

Zorg dan dat jouw carrière in Nootdorp begint! Doe mee met het Talenten Podium Nootdorp. Noteer zaterdag 25 juni aanstaande alvast in je agenda en begin met oefenen. De locatie is de Markt in Nootdorp, tegenover de tramhalte. Sfeervol omsloten door de drie appartementengebouwen en winkels. Een ideaal podium om jouw talent te demonstreren.

Laat zien wat je kan!

Je kunt aan het Talenten Podium Nootdorp meedoen met alle denkbare acts: zang, dans, rap, goochelen, gedichten, verhalen, koor, ballet, gitaar, dj, clowns, circus, instrument, acrobatiek en ga zo maar door. Genoeg om je talent te laten zien en horen. Je kunt solo optreden, als duo, trio, kwartet en nog veel, veel meer talenten. Jut je vrienden op en daag ze ook uit. Laat samen zien wat jullie talenten zijn. De deelname is gratis.

Voor jong en oud

Er is geen leeftijdsgrens aan Talenten Podium Nootdorp. Van jong tot en met oud(er): iedereen is welkom. De aanvang is 13.00 uur en het duurt tot en met 15.00 uur. De Markt wordt feestelijk aangekleed. Er is een podium. De Markt-ondernemers presenteren zich. Ook maatschappelijke organisaties kunnen meedoen en een kraampje bemensen. Natuurlijk is er - speciaal voor de kinderen - vermaak op het terrein en zijn er heerlijke hapjes en drankjes. Komen dus en laat 25 juni 2016 de start van je carrière zijn.

Opgeven en informatie

Talenten Podium Nootdorp is een initiatief van de Werkgroep Gezellig, Cultuur en Zorgzaam, waarin onder anderen deelnemen bewoners, SWOP, Bibliotheek, Jongerenwerk, Nootdorp NU en de gemeente Pijnacker-Nootdorp.
Opgeven of inlichtingen: Josita Woesthuis (Sociaal Cultureel Werker SWOP); dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. josita@swop.nl of 015-3692812.