Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

17 juli preview De Brink 2 Ackerswoude

In september en oktober 2014 gaat het tweede deelplan van de nieuwe wijk Ackerswoude in Pijnacker in de verkoop: De Brink 2. Kom donderdag 17 juli kijken naar de preview van het nieuwbouwplan.

Bouwbord Ackerswoude De Brink 2 een natuurlijke keuze

40 eengezinswoningen

Het plan bestaat uit veertig eengezinswoningen in diverse prijsklassen van ongeveer € 185.000,- v.o.n. tot € 300.000,- v.o.n. De start van de bouw is afhankelijk van de verkoop van de woningen.

Preview 17 juli

Voor wie nieuwsgierig is naar De Brink 2 organiseert ontwikkelaar ABB op donderdag 17 juli een preview van de planvorming van het project. De preview vindt plaats van 18.00 tot 20.00 uur in Winkelcentrum Ackershof, Ackershof 78, in Pijnacker. Tijdens de preview kunnen de medewerkers van ABB u meer vertellen over de verschillende woningtypen, prijsklassen en bijzonderheden van De Brink 2.

Blijf op de hoogte

Tijdens de avond kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde van het project. Dan blijft u op de hoogte van de voortgang. Kunt u niet bij de preview aanwezig zijn, maar bent u toch nieuwsgierig geworden naar De Brink 2? U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van De Brink 2 op de website www.debrink2.nl .