Terug naar het overzicht

Webinars: hoe kunt u klanten bereiken en behouden in crisistijd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Volgende week vindt de Week van de Ondernemer plaats. Tijdens deze week vinden voor ondernemers twee inspirerende digitale bijeenkomsten plaats. Wilt u weten hoe u klanten kunt bereiken en behouden in crisistijd? Kijk voor meer informatie over de bijeenkomsten en hoe u zich kunt aanmelden op www.pijnacker-nootdorp.nl/weekvandeondernemer.

Webinar: klanten bereiken en binden in crisistijd

Datum:                maandag 16 november
Tijd:                       19.45 – 21.00 uur
Voor:                    retailers, ondernemers in de horeca, centrummanagers en besturen van winkeliersverenigingen uit Pijnacker of Nootdorp

Many Tastes

Geïnteresseerd in een onderscheidende marketingstrategie en positionering voor stijgende verkoopcijfers? Elin van Beem (Many Tastes) presenteert een 5-stappenplan om marketingcampagnes met opmerkelijke meerwaarde te creëren. Many Tastes is speciaal in het leven geroepen om de lokale retailers en horecabazen te helpen met hun onderscheidend vermogen.

HYPElab

Jacqueline Arnoldy (coördinator HYPElab en TMO Development Center) vertelt over de ervaringen met HYPElab en de mogelijkheden die digitalisering biedt om de binding met klanten te versterken.  

Winactie

Meld u nu voor de webinar aan en maak voor een collega ondernemer kans op een kerst- of nieuwjaarpakket van Many Tastes (t.w.v. € 395,-)

Werven en behouden van klanten

Datum:                                donderdag 19 november
Tijd:                                      09.15 – 10.30 uur
Voor:                                    zzp’ers

Juist in deze tijd is het belangrijk om zzp’ers samen te brengen en te inspireren. De bijeenkomst biedt de mogelijkheid om online te netwerken, kennis en ervaring uit te wisselen en uw passie te pitchen aan andere zzp’ers uit Pijnacker-Nootdorp. Tilly van der Knaap, eigenaar en online specialist bij SiteforSites presenteert haar tips over hoe u beter kunt profileren op sociale media.

logo week van de ondernemer 2020