Terug naar het overzicht

Vacature: beleidsmedewerker groenbeheer

Ben jij begaan met het groenbeheer in de openbare ruimte? Kun jij je enthousiasme overbrengen op anderen en ze creatief betrekken bij plannen? Leg jij van nature makkelijk contacten en weet je van aanpakken? Dan is deze functie iets voor jou! Voor de afdeling Wijkzaken zoeken we een beleidsmedewerker groenbeheer voor 24-28 uur per week.

Vacature beleidsmedewerker groenbeheer, solliciteer voor 4 februari

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker groenbeheer bij team Inrichting en Beheer Openbare Ruimte (IBOR) geef je uitvoering aan het beheer- en beleidsplan ‘Investeren in Groen!’. Daarnaast draag je bij aan de zorg voor het integraal beheer van de openbare ruimte met het accent op het groen en spelen. Je kunt optreden als projectleider en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van kleine groenprojecten. Je hebt ervaring met beheersystemen en digitale informatieverwerking.

Wat neem je mee?

Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur in de richting cultuurtechniek/tuin- en landschapsinrichting. Ecologische kennis is een pré. Je bent procesmatig sterk en werkt als beheerder/projectleider aan projecten. Burgerparticipatie en klimaatverandering zijn belangrijke speerpunten binnen onze gemeente. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die inspirerend en creatief is op dit gebied. Je legt van nature makkelijk contacten, zoekt verbindingen en kunt goed samenwerken. Je weet van aanpakken en stelt je flexibel op. 

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9 van de gemeentelijke salaristabel oktober 2020, op basis van 36 uur p/w). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Dit salaris is gebaseerd op de HR21-functie Medewerker ontwerp & voorbereiding IV.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, volledige vergoeding van reiskosten via het OV, flexibele werktijden en goede mogelijkheden om thuis te werken. Je bouwt pensioen op bij ABP waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt. 

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband. 

Over ons team

Je komt als groenbeheerder te werken bij het team IBOR bij de afdeling Wijkzaken. Team IBOR is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de openbare ruimte en voor integrale renovaties. Bij deze renovaties worden alle aspecten meegenomen: riolering, wegen, openbare verlichting, water, groen en spelen. Een  speerpunt van het team is het klimaatbestendig inrichten van de openbare ruimte, waarbij groen een belangrijk onderdeel is. Wij betrekken hierbij bewoners, bedrijven en andere stakeholders intensief. Het team bestaat uit 19 medewerkers (beheerders en projectleiders).

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 385 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag je CV en je motivatie voor deze functie. Stuur je sollicitatie uiterlijk 4 februari 2021 onder vermelding van vacaturenummer 2020-45 naar gemeente Pijnacker-Nootdorp via WKZ_Sec@pijnacker-nootdorp.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Kees van Schieveen, Teamleider IBOR, telefoonnummer 06-20017071.