Terug naar het overzicht

Vacature: applicatiebeheerder bedrijfsvoering

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Bij de afdeling Bedrijfsvoering zoeken we een ervaren, veelzijdige Applicatiebeheerder voor 24 uur per week. Solliciteer voor 13 november.

Vacature applicatiebeheerder bedrijfsvoering solliciteer voor 13 november

Wat ga je doen?

Als Applicatiebeheerder Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor het inrichten, beheren en onderhouden van de applicaties binnen Bedrijfsvoering voor de teams FIN en P&O: onder andere Motion Pro, Motion, Key2Finance, Cognos en Tangelo. 

Concreet betekent dit dat je onder andere gebruikersrollen en processen inricht en beheert, wijzigingen doorvoert, controle rapporten maakt om gegevens te bewaken, het juiste gebruik van gegevensuitwisseling met andere systemen bewaakt, zorg draagt voor het oplossen van de gevolgen van functionele storingen en contactpersoon bent richting de leveranciers. Je werkt nauw samen met een collega applicatiebeheerder binnen de afdeling Bedrijfsvoering, waarbij jullie elkaars werkzaamheden over kunnen nemen indien nodig.

Naast het beheer van reeds bestaande applicaties neem je het voortouw bij de implementatie van de doorontwikkeling van de (nieuwe) applicatie Motion, waarvan het omzetten van de personeelsdossiers naar het digitale portal een onderdeel vormt.

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste collega op hbo-werk- en -denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring met het inrichten en beheren van deze applicaties. Als je deze programma’s niet kent, maar ervaring meebrengt met het functioneel beheer van andere veelomvattende (personeels-)applicaties, ben jij in staat kennis van genoemde applicaties snel eigen te maken en kun je ons laten zien hoe je dit wilt gaat aanpakken. 

Je bent een klantgerichte teamspeler en vindt het een uitdaging om samen met collega’s goede resultaten te behalen. Dit doe je door daarin zelf ook een proactieve, leidende rol in te nemen. Je werkt gestructureerd en weet op de juiste momenten de juiste prioriteiten te stellen. Je bent leergierig en hebt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je sterk in het zien van verbanden en het trekken van conclusies daaruit. 

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris voor een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9 van de gemeentelijke salaristabel per 1 juli 2020). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en volledige vergoeding van reiskosten via het OV.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband. 

Over ons team

De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit de teams Financiën, Control/Inkoop/Juridische Zaken en Personeel & Organisatie en zorgt op deze onderwerpen voor een goede ondersteuning en advisering aan het bestuur, management en medewerkers van gemeentelijke organisatie. In deze functie werk je voor het team FIN en het team P&O. 

Het team Financiën zorgt ervoor dat de gemeente een gezonde financiële positie heeft en daar naar buiten toe helder en transparant over communiceert. Daartoe voert het team voor de hele gemeente de financiële administratie, stelt begroting, tussentijdse rapportages en jaarstukken op en geeft budgethouders, management en bestuur adviezen op financieel-economisch terrein. 

Het team P&O is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van HRM-beleid en adviseert het management hierover, neemt deel aan of is trekker van verandertrajecten binnen de organisatie en voert de personeels- en salarisadministratie uit. Als team vinden we het belangrijk om de komende jaren een aantal vernieuwingen door te voeren. Dit doen we in gezamenlijkheid en door gebruik te maken van ieders ervaring en talenten.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 385 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots om te werken voor Pijnacker-Nootdorp.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Wij ontvangen dan graag een actueel CV met een motivatiebrief  waarin je aangeeft wat jou drijft. Mail je sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer 2020-34 voor 13 november 2020 naar gemeente Pijnacker-Nootdorp via m.vanderlans@pijnacker-nootdorp.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sophia Horeweg, telefoonnummer 06-24560262.