Terug naar het overzicht

Vacature: Accountmanager bedrijven

De gemeente is voor de afdeling Ontwikkeling op zoek naar een accountmanager bedrijven voor 24 uur per week.

Als accountmanager ben je samen met je collega’s accountmanager het aanspreekpunt voor de ondernemers in onze gemeente. Je zoekt actief contact met de ondernemers, geeft informatie over het economische beleid, organiseert evenementen, helpt bij vragen over het starten, uitbreiden of verplaatsen van bedrijven, werkt aan een beter ondernemersklimaat. Intern ben je de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen. Voor de externe contacten ga je regelmatig op bedrijfsbezoek, neem je deel aan de vergaderingen van de verschillende ondernemersverenigingen en netwerkbijeenkomsten.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO economie, bedrijfskunde en/of economische geografie;
  • Je toont initiatief, kan goed overtuigen en denkt in oplossingen;
  • Je bent omgevings-, klant- en resultaatgericht;
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt affiniteit met het bedrijfsleven;
  • Je hebt ervaring in het organiseren van evenementen;
  • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
  • Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen;
  • Je bent een netwerker en kan goed samenwerken binnen wisselende teams.

Wat bieden wij je?

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris voor een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week maximaal € 4.494,– bruto per maand (schaal 10 van de gemeentelijke salaristabel per 1 oktober 2020). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Dit salaris is gebaseerd op de HR21-functie Adviseur IV.

Overige arbeidsvoorwaarden

Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, volledige vergoeding van reiskosten via het OV, flexibele werktijden en goede mogelijkheden om thuis te werken. Je bouwt pensioen op bij ABP waarbij de werkgever het grootste deel van de premie betaalt.

We bieden je in eerste instantie een jaarcontract. Wanneer het van beide kanten bevalt wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Over onze afdeling

De afdeling Ontwikkeling bestaat uit de taakvelden Projectmanagement, Civiel, Stedenbouw en Ondersteuning, Grondzaken, Planeconomie en de Taakeenheid Economie. De afdeling is verantwoordelijk voor de realisatie van woningbouwprojecten, bedrijvenparken, maatschappelijke voorzieningen, infra projecten, natuur- en recreatiegebieden en onderhoudt de contacten met het bedrijfsleven. We werken de komende jaren aan grote projecten op dit gebied.

De uitdagingen waarvoor de afdeling staat is het ontwikkelen van nieuwe woningbouwgebieden en bedrijventerreinen, realiseren van betaalbare woningen, het leveren van een bijdrage aan de duurzaamheid en energietransitie en het verbeteren van het ondernemersklimaat.

Over de gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 385 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, korte lijnen, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ontvangen wij graag je CV en je motivatie voor deze functie. Stuur je sollicitatie uiterlijk 31 juli 2021 onder vermelding van vacaturenummer 2021-23 naar gemeente Pijnacker-Nootdorp via d.lausberg@pijnacker-nootdorp.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Fernando Salinas Cámara, Afdelingshoofd Ontwikkeling, telefoonnummer 06 – 52647075.