Terug naar het overzicht

Terugkijken webinars Week van de Ondernemer

Elke twee jaar reiken we een Ondernemersprijs en een Belofteprijs uit. Dat is altijd een feestelijke gebeurtenis waarbij we stil staan bij de enorme kracht die onze ondernemers sinds jaar en dag laten zien. Door de coronamaatregelen hebben veel ondernemers het zwaar, zodat een feestje niet gepast is.

Maar sterke en onderscheidende ondernemers hebben we natuurlijk wel. In overleg met ondernemers en sponsoren is daarom besloten alle ondernemers een hart onder de riem te steken.

Week van de Ondernemer 2020

De week van maandag 16 november t/m vrijdag 20 november stond in het teken van alle ondernemers in onze gemeente: de Week van de Ondernemer. Op verschillende manieren was er extra aandacht voor de ondernemers. Naast het promoten van ‘wees loyaal, koop lokaal’ en de klantenapps van de winkelcentra in Pijnacker en Nootdorp, bezochten wethouders verschillende besturen en waren er twee leerzame digitale bijeenkomsten (webinars) voor ondernemers.

Terugkijken webinars

Het werven en behouden van klanten in crisistijd stond centraal bij deze twee webinars. Elin van Beem van Many Tastes gaf aan lokale retailers en horeca ondernemers een kijkje in de keuken van marketing bij grote bedrijven. Binnen elk budget kan er een unieke campagne opgezet worden, als je maar weet wat de do’s and dont’s zijn. Jacqueline Arnoldy vertelde over een mooie samenwerking tussen onderwijs, ondernemers en overheid met als resultaat de klantenapps van de winkelcentra in Pijnacker en Nootdorp. Tijdens de webinar voor zzp’ers was er ruimte om te netwerken en kregen drie ondernemers het woord met een pitch.

Heeft u als ondernemer de webinars gemist, maar bent u toch geïnteresseerd? Kijk ze dan via onderstaande links terug.