Terug naar het overzicht

SWOP staat nog steeds voor u klaar!

Door de aangescherpte maatregelen kunnen er opnieuw veel activiteiten niet door gaan en is een open inloop in de locaties van de SWOP helaas niet mogelijk. Maar ze denken altijd in mogelijkheden. Daarom delen ze graag wat er nog wel doorgaat in deze uitdagende tijden:

  • In beperkte mate gaan een aantal activiteiten nog wel door. Het gaat hierbij om besloten (ontmoetings) activiteiten, waar veelal dezelfde mensen op inschrijving gebruik van maken. Natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Alle individuele dienstverlening op afspraak gaat door. Daar waar mogelijk telefonisch of online, waar noodzakelijk wordt een individuele fysieke afspraak gemaakt. Hierbij kunt u denken aan: de boodschappendienst, bezoekdienst, de formulierenbrigade, ouderenadvies, thuisadministratie, mantelzorgondersteuning, medische vervoersdienst, klussendienst en vluchtelingenbegeleiding. In overleg kijken ze of de afspraak echt nodig is of dat deze beter op een later moment kan plaatsvinden.

Ideeën?

Ze blijven zoeken naar alternatieven om op een veilige manier met elkaar in contact te blijven. Ze komen ook graag in contact met mensen die belangstelling hebben voor het opzetten van belcirkels, elkaar online of via whatsapp ontmoeten. En heeft u nog andere (veilige) ideeën om samen de komende periode goed door te komen, laat het weten! Stuur een mail naar info@swop.nl

SWOP